Website foto

                                                                         SF-Mediation&Advies 

                                                                               “What you do today can improve your future”

Weten dat de huidige handelingen, groot invloed hebben op de toekomst is van groot belang voor een mediator alleen dan kun je iets betekenen voor een gericht oplossing van alle vormen van conflicten.

 

SF-Mediation&Advies is opgericht door Songul Akkaya.

 

Songul Akkaya is een mediator met een moderne blik op de aanpak van een conflict. Zij heeft in haar 20-jarige carrière bij diverse overheids- en maatschappelijk instellingen gewerkt. Haar kennis en expertise van de culturele aspecten van verschillende bevolkingsgroepen en het bedrijfsleven maakt haar een veelzijdig mediator. Songul Akkaya beschikt over een brede sociaal, politiek en maatschappelijke achtergrond, die haar van pas komen bij diverse vormen van mediation. Daarnaast trad zij als adviseur integraal veiligheid op binnen de overheidsinstellingen en het bedrijfsleven. Tegenwoordig is zij als fulltime mediator actief binnen haar praktijk SF-Mediation&Advies.  Zij combineert haar  brede interesse, passie en enthousiasme, met een sterk analytisch en empathisch vermogen, dat maakt haar  een uitstekende moderne mediator met een brede kennis van etnische aspecten van verschillende bevolkingsgroepen en het (internationaal) bedrijfsleven.

In haar strategie streeft Songul Akkaya ernaar dat de betrokken partijen onder een gericht begeleiding zoeken naar blijvend oplossingen. Haar prioriteit is het leggen van verbindingen om van daaruit te komen tot oplossingen die gedragen worden door alle partijen. In dat proces bewaakt zij voortdurend de actieve betrokkenheid van de deelnemers.

In haar oplossingsgerichte benadering combineert Songul Akkaya haar kennis van de samenleving, het bedrijfsleven en de overheidsinstellingen met de communicatieve vaardigheden. Zij streeft ernaar om zowel mediator als conflict oplosser te zijn voor personen, professionals en het bedrijfsleven.  

Songul Akkaya is aangesloten bij ADR en daarnaast internationaal geregistreerd en gecertificeerd bij het ADR Register als mediator en negotiator.  

 

ADR